top of page

Բժիշկ Մյասնիկովը խորհուրդներ է տվել համեղ ուտել սիրողներին

  • Writer: Lilit
    Lilit
  • May 27
  • 1 min read

Մյասնիկովը և խոհարար Գլեբ Աստաֆեւը խորհուրդ են տվել արագ և համեղ ուտել ցանկացողներին ուշադրություն դարձնել խոզի մսին։ Աստաֆեւն ասել է, որ միսն արագ տապակվում է և միշտ մնում է փափուկ։ Խոհարարը խորհուրդ է տվել ընտրել խոզապուխտ կամ ուս, քանի որ դրանք պարունակում են ամենաքիչ կալորիաները։ Մյասնիկովը խորհուրդ է տվել խոզի մսի ճարպոտ մասերին ավելացնել մուրաբա կամ քաղցր սոուս։

Բժիշկը նաև ընդգծել է, որ ցանկացած մթերք, այդ թվում՝ խոզի միսը, առողջարար է չափավորության դեպքում։ «Աստված մեզ խոզի միս է տվել, նշանակում է՝ կարելի է այն ուտել», - եզրափակել է բժիշկը։

1/2679
bottom of page